Onroerend goed/ VvE's

  “Een eigen haard is goud waard”

  Als VvE zoekt u een partij die begrijpt dat thuis komen al begint bij de entree. Dit begint in de parkeergarage, de lift, het trappenhuis of een gemeenschappelijke binnentuin. Worden deze gemeenschappelijke ruimten netjes gehouden en zijn ze schoon. Dan is dit naast fijn thuiskomen ook een visitekaartje om trots op te zijn.

  Vlekkeloos Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten helpt u hier graag bij!

  Naast het schoonmaakwerk kan Vlekkeloos Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten een partner zijn die met u meedenkt om uw gezamenlijk bezit schoon en veilig te houden.

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? mail uw vraag naar: Info@vlekkeloos-schoon.nl

  Kantoren

  Is het niet fijn om de dag te beginnen met een schone werkplek?

  de prullenbakken zijn leeg de werkbladen afgenomen en de vloeren gestofzuigd en/of nat gereinigd. Dit zijn enkele zaken die wij op uw kantoor kunnen doen.

  Heeft u specifieke wensen? Wij bespreken ze graag. Met een op maat gemaakt werkprogramma komt u nooit voor verrassingen te staan.

  Winkels

  Het best komen u producten of diensten tot hun recht als ze aangeboden worden in een schone omgeving.

  Vaak worden de displays, vloeren en glas- spiegelwerk het intensiefst gebruikt en bewonderd. Het eigen personeel kan vaak al heel veel doen!  Vlekkeloos Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten helpt graag daar waar het eigen personeel niet aan toe komt of simpelweg te druk voor is.

  Scholen kinderdagverblijven

  Iedereen functioneert beter in een schone omgeving. Daar helpen wij scholen en kinderdagverblijven graag een handje bij.

  Elke school of kinderdagverblijf heeft een andere schoonmaakwens. Hoe vaak moet iets schoongemaakt worden? Is er schoonmaak nodig tijdens vakanties? Zijn er piektijden? Vlekkeloos Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten helpt u graag met het opstellen van een schoonmaakplan. Onze flexibele aanpak neemt de facilitaire taak van een school over en springt bij wanneer dat nodig is.

  Naast schoonmaken proberen wij ‘schoon gedrag’ te stimuleren.
  Schoonmakers en schoolbesturen doen het niet alleen.

  Ook is de betrokkenheid nodig van:

  • gebruikers
  • leerkrachten
  • kinderen en ouders

  het wassen van de handen, voeten vegen, opruimen en af en toe gezamenlijk de handen uit de mouwen steken hoort bij ‘Hygiënisch’ verantwoordelijk gedrag.

  Wij kunnen gedragskaarten aanbieden voor op de wc, bij de prullenbak of in het lokaal.(uiteraard is het ook leuk om aan het begin van het schooljaar de kaarten met de kinderen zelf te maken)
  Vlekkeloos Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten ontzorgen u en uw school daar waar mogelijk is.

  Direct contact opnemen