In 2011 ligt de basis van Vlekkeloos Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten. De fijne kneepjes van het schoonmaakvak heb ik geleerd als meewerkend voorman en rayonleider op de werkvloer.

Hierdoor kwam ik op verschillende locaties zoals:

kantoren, appartementscomplexen, scholen, kinderdagverblijven, diverse soorten zorginstellingen, dokterspraktijken,  fysio- therapieklinieken, tandarts- orthodontiepraktijken, restaurants,  etc.

2016 is Vlekkeloos S & B van start gegaan in Amsterdam en kunnen we in de regio Noord-Holland en Flevoland diverse diensten verlenen.

Missie

Hygiëne is belangrijk. Wie wil er nou niet op een schone plek wonen en werken? Het is onze zorg dat het schoonmaakwerk goed wordt gedaan.
Vlekkeloos Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten streeft ernaar een schoonmaakprogramma op maat te leveren dit betekend dat wij eerst komen kijken voordat we een passend voorstel doen.De kwaliteit willen wij zo goed mogelijk waarborgen om een prettige en langdurige klantenrelatie op te bouwen.

Visie

Vlekkeloos Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten ziet zich over vijf jaar als een bedrijf dat verder groeit als maatschappelijk verantwoorde onderneming.
We streven ernaar om onze activiteiten in Noord-Holland en Flevoland uit te breiden, met een ruim aanbod aan uitstekende arbeidsmiddelen en gemotiveerde werknemers.
Onze medewerkers zijn teamspelers die begrijpen dat u wilt doen waar u goed in bent. Wij verzorgen graag de faciliteiten die u uw medewerkers, klanten, bezoekers of bewoners aanbiedt.

Direct contact opnemen